فروشگاه دخترانه

 
 
ته چين مرغ در فر
|

ته چين مرغ در فر

مجموعه: آموزش انواع غذاها

ته چين مرغ يكي از غذاهاي سنتي و مجلسي خوشمزه اي است كه به صورت هاي متفاوت پخته مي شود. مي توانيد ته چين را در فر يا قابلمه يا قالب و يا داخل تابه هاي رژيمي بپزيد.

مواد لازم براي ته چين مرغ :

 مرغ  2 تكه
ماست پرچرب  1 ليوان
زرده تخم مرغ  2 عدد 
زعفران   به مقدار لازم
دارچين  به مقدار لازم
نمك و فلفل  به مقدار لازم 
روغن مايع   به مقدار لازم
برنج  2 پيمانه

طرز تهيه ته چين مرغ :

براي پخت ته چين، ابتدا مرغ را با يك عدد پياز و نمك و فلفل و زعفران بپزيد.

برنج را خيس كنيد آب براي برنج داخل قابلمه بريزيد، و اجازه بدهيد بجوشد. مرغ هاي پخته شده را ريش كنيد و كنار بگذاريد. برنج را داخل آب جوش بريزيد و اجازه بدهيد برنج بجوشد برنج را كمي زنده تر برداريد و آبكش كنيد.

تخم مرغ را درون ظرفي بشكنيد و ماست را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد سپس زعفران و نمك و فلفل سياه و دارچين و وغن مايع را داخل آن بريزيد و خوب هم بزنيد.

اگر خواستيد برنج تان 2 رنگ شود مقدار كمي از برنج را سفيد كنار بگذاريد و مقداري از مايه ي ماستي كنار بگذاريد و بقيه ي برنج را داخل تخم مرغ و زعفران بريزيد و هم بزنيد.

كف قابلمه ي تفلون تان را چرب كنيد و از برنج و ماست و تخم مرغ را داخل آن بريزيد و فشار بدهيد. سپس مرغ هاي ريش شده را روي آن پخش كنيد و برنج سفيد را روي آن بريزيد و فشار بدهيد. بعد در آخر از مايه به اطراف برنج و دور تا دور آن بريزيد.

سپس در قابلمه دمي بگذاريد و در آن را ببنديد. و زير شعله را زياد كنيد، زماني كه بخار كرد زير آن را كم كنيد و اجازه بدهيد تا دم بكشد. در آخر آن را به صورت قالبي برگردانيد.

هرگز زير برنج را زودتر از زمان سرو خاموش نكنيد زيرا ته ديگ و دور تا دور آن نرم مي شود. (بيشتر بخوانيد:طرز تهيه ته چين گوشت)

طرز تهيه ته چين مرغ براي 6 نفر در فر :

براي پخت ته چين مرغ در فر، براي 6 نفر بايد مواد لازم بالا را 2 برابر كنيد. و سپس همان مراحل بالا را انجام بدهيد، فقط در زمان پختن به جاي قابلمه از ظروف پيركس يا قالب استفاده كنيد. تابه ي پيركس تان را چرب كنيد و از برنج زعفراني كف تابه بريزيد و آن را پهن كنيد، سپس با قاشق آن را فشار بدهيد بعد مرغ هاي ريش شده را بريزيد و روي آن برنج ساده بريزيد و فشار بدهيد مايه ي زعفراني را با قاشق دورتادور آن را بريزيد.

و روي آن را فويل بكشيد و چند سوراخ بزنيد فر را روشن كنيد و در دماي 180 درجه قرار بدهيد ظرف تان را داخل فر قرار بدهيد، اجازه بدهيد زير آن طلايي شود سپس فويل را از روي آن برداريد و داخل ظرف سرو برگردانيد.

  بيشتر بخوانيد:  تزيين ته چين

طرز تهيه ته چين قالبي :

براي طرز تهيه ته چين قالبي، لازم نيست از برنج سفيد استفاده كنيد. قالب را چرب كنيد و برنج زعفراني بريزيد و سپس مرغ ها را بريزيد و فشار بدهيد و روي آن ها برنج زعفراني بريزيد و فشار بدهيد، سپس روي قالب را فويل بكشيد و چند سوراخ بزنيد و در دماي 180 درجه قرار بدهيد زماني كه اطراف آن طلايي شد مي توانيد فويل را برداريد و روي آن را روشن كنيد تا كمي طلايي شود. سپس آن ها را داخل ظرف برگردانيد.

نكته براي پخت ته چين مرغ :

از موادتان (ماست و زرده تخم مرغ و ...) قبل از اينكه برنج اضافه كنيد مقداري نگه داريد و در آخر اطراف برنجتان در ظرف بريزيد تا ته چين تان قالبي در بيايد.

اگر دوست داريد برنج ته چين تان به هم بچسبد مي توانيد از تخم مرغ كامل استفاده كنيد.

اضافه كردن دارچين بوي زخم مرغ و تخم مرغ را مي گيرد.

مي توانيد از ماهيتابه رژيمي دوطرفه براي پخت ته چين استفاده كنيد فقط بعد دم كشيدن برنج در آن را باز بگذاريد تا زير آن سرخ شود و آن را برگردانيد و باز در آن را باز بگذاريد تا طرف ديگر هم سرخ شود. اگر در آن را ببنديد سرخ مي شود اما خشك نمي شود و نرم مي ماند.

براي پخت ته چين در فر، را مي توانيد هم از قالب استفاده كنيد هم از ظروف پيركس.

براي پخت ته چين مرغ در ظرف پيركس در فر نسبت به بقيه ي روش ها به زمان بيشتري نياز داريد.

گردآوري: بخش آشپزي

 

كاسه و پياله
سيني
شيريني خوري
بستني خوري
ميوه خوري
پارچ، بطري و ليوان
قاشق، چنگال و كارد
آسياب نمك و فلفل
سس خوري و آبليمو خوري
سرويس قاشق، كارد و چنگال
سرويس غذاخوري
كلمن و فلاسك
ظروف يكبار مصرف
ابزار مهماني
بشقاب
روميزي، رانر و زير بشقابي
سفره
معرفي سايت هاي جالب
ساير لوازم آشپزخانه

فروشگاه رابوكالا

فروشگاه ليدي مد

فروشگاه خانه چين

فروشگاه اسباب بازي



:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : girlstore
تاریخ : 1399/10/1 
زمان : ۱۰
[ ]